Брой мнения : 146 Години : 49 Местожителство : Sofiq Registration date : 20.02.2009
Заглавие: приятно ми е... Нед Апр 05, 2009 5:03 pm
Приятно ми е, аз съм Десс или майката на Капитана родена съм мнооооого отдавна още през 1975 г. ......не вадете калкулаторите, сама ще си призная в момента съм на 33 години но тази година ще станат 34г. амааа децата около 10 годишна възраст казват че съм доста по-малка от тях. Та така много ще съм Ви благодарна, ако ми позволите да стана и част от детския серсемски свят и ми позволите да си играя и с вас Ами засега толкоз, другото....нали сега откриваме форума има време да ви разкажа и повече. Честит детски кът серсемчета
de4ko_Ina
Брой мнения : 8 Години : 44 Местожителство : гр. София Registration date : 06.04.2009
Здравейте и от мен . Едно малко пораснало дете Казвам се Ирина и съм на 28 години но .......... ако ме оставят и сега ще вилнея с децата на площадката и хич няма да се притеснявам за това че съм по голяма Дано тук стане едно наистина приятно за забавление място където да се съберат повече от децата . Честито за форума и дано винаги тук да се '' чува '' детски смях
mImI
Брой мнения : 5 Registration date : 18.04.2009
Заглавие: ZDRAVEITE! Съб Апр 18, 2009 9:40 am
Az sam mImI! Na 13 godini sam. Mama e edna ot golemite sersemi i kato gledam kak se zabavlqva tam reshih i az da probvam da stana malkoo sersemche Nadqvam se tuk da sreshtna novi priqteli , da naucha novi neshta i da prekaram mnogo priqtni migove s malkite sersemcheta
didi
Брой мнения : 1 Години : 26 Местожителство : Berkovitza Registration date : 20.04.2009
Zdraveite kazvam se Dilqna na kradko Didi i sum na 11 godini.Nadqvam se v tozi said da namerq mnogo priqteli zashtoto mi pisna mama vse da mi vika tzitiram ( DILQNO ELA DA SI NAPSHESH PO MATEMATIKA DILQNO).A taka vse nqkoi shte mi pishe i shte stoq pred kompa i nqma da me zakacha-zashtoto tati vinagi me ostavq da si chatim na kompa.
Aleksandyr
Брой мнения : 2 Години : 29 Местожителство : Sofiq Registration date : 02.05.2009
Заглавие: Re: приятно ми е... Съб Май 02, 2009 6:31 pm
Здравейте . Казвам се Александър на кратко ми казват Сашко или Алекс . Казват че съм готин и красив , за това ще се разберем после
megy
Брой мнения : 1 Години : 54 Местожителство : Greece Registration date : 08.09.2009